TeeKu
Oulun Teekkarikuoro TeeKu ry
19.10.2018 23:20:45 Etusivu Tietoa Keikkatilaukset Uudet laulajat Levyt Yhteystiedot Linkit

Hei, nuohan kuulostaa ihan oikealta kuorolta!
— tuntematon tamperelainen polttarisankari

TeeKu on perustettu Wappuna 1993, ja siitä asti olemme mölynneet erinäisissä tilaisuuksissa ympäri Oulun yliopistoa ja kaupunkia. Alunperin kuoro perustettiin laulamaan mieskuorolauluja, mutta koska mukana oli alusta asti naisääniäkin, päädyttiin lopulta sekakuorosovituksiin.

Jäsenistöstämme runsaat puolet on teekkareita. Loput tulevat muista tiedekunnista, ja onpa mukana muutama valmistunutkin.

Ohjelmistoomme kuuluu perinteisiä teekkarilauluja, juomalauluja, muuten vaan hassunhauskoja kappaleita, vakavamielisiä isänmaallisia ja suomalaiskansallisia veisuja sekä tietysti kattava valikoima joululauluja. Näistä voidaan kasata tarpeen ja toiveiden mukainen setti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Kuoron keikkavahvuus vaihtelee keikan mukaan. Yleensä laulajia on noin 15—25, ja olemme ehdottomasti parhaimmillamme noin sadan hengen tilaisuuksissa, jolloin kaikilla on mahdollisuus kuulla ja nähdä meidät. Äänentoiston järjestyttyä olemme kiusanneet huomattavasti suurempiakin joukkoja.

Oulun yliopiston piirissä toimivat opiskelijajärjestöt saavat TeeKun liikkeelle hintaan 150 € / keikka, muut 300 € / keikka. Pyydämme ilmoittamaan mahdollisista keikoista vähintään kolmea viikkoa ennen keikkaa!

Lisätietoja

Timo Välkky, sähköposti: puheenjohtaja at teeku.fi, puhelin: 040 511 2769

Keikkatilaukset

TeeKun voi tilata esiintymään www-sivuilla olevalla lomakkeella.

Keikoista voi tiedustella myös kuoron keikkavastaavalta, Teemu Hiltuselta (sähköposti: keikkavastaava at teeku.fi, puhelin: 044 272 1229).